kundalini yoga dordrecht
lifestylestudiodord OVERZICHT LESSEN.
Als je twijfelt of een les wel geschikt voor je is, b el of mail gerust! Lifestyle Studio Dordrecht biedt verschillende soorten Yoga Hatha Flow, Slow, Yin, Kundalini Yoga, Yoga Fit, Pilates Shape Core training, BodyBalance, Essentrics en Yogalates aan.
Welkom Kundaliniyoga Dordrecht.
Skip to content. Kundalini yoga en meditatie volgens de lessen van Yogi Bhajan. Facebook Actualiteit Privacyverklaring. Wil je je energieker voelen? Rustiger in je hoofd en meer in balans? En les krijgen van een door de beroepsvereniging erkende en ervaren docent? Kom kundalini yogales volgen bij de YOGASTUDIO op de Kromhout 89 in Dordrecht.
Rijkswaterstaat Verkeersinfo Files, nieuws en meer over de snelweg.
Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het gebruik van cookies. 10 meldingen geen file Flinke files door ongelukken en pechgeval op de A15 en A1 Schipholtunnel A4 twee nachten dicht voor onderhoud A58 bij Tilburg dicht na ongeluk 10 meldingen geen file Calamiteitenoefening Leidsche Rijntunnel A2 Rommelige vrijdagspits door ongelukken A7 lang dicht door ongeluk bij Abbekerk.
Kundalini Yoga Centrum Dordrecht indebuurt Dordrecht.
Deel WhatsApp Email Tweet. Kundalini Yoga Centrum Dordrecht. Joke Smit-Erf 19 3315 VA Dordrecht. 31 78 616 1979. Over Kundalini Yoga Centrum Dordrecht. Kundalini Yoga Centrum Dordrecht is één van de 59 sportscholen in Dordrecht en is gevestigd aan de Joke Smit-Erf.
Zomersymfonie terug in Park Merwestein DordtCentraal Gratis huis-aan-huis-krant voor Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.
Op zaterdagavond vindt het traditionele zomeravondconcert van Phil Good plaats onder aan de heuvel, waar veel mensen op een picknickkleedje naar komen luisteren. Verder zijn er het hele weekeinde culturele activiteiten, zoals poppenkast van poppentheater Xiewel, een balletvoorstelling van Joy2Dance, een open podium voor jonge muzikanten en workshops draken tekenen, bouwen met hout en Kundalini yoga. Op beide dagen verzorgt Delicatento een hightea in het park. Op zondagmiddag treden overal in het park op kleine podia dichters, klassieke muzikanten en singer-songwriters op. Zomersymfonie wordt zondagmiddag 8 juli afgesloten met een feestelijke finale op het hoofdpodium. Voor meer informatie zie: www.laethbloeyer.nl. Geef een reactie Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Testen op corona binnen vijftien minuten. Tips om efficiënter te leren. Ook tweede uitgebrande bootje weg uit haven. Ontmoet Schrijvers Online. REGIO In coronatijd blijft Bibliotheek AanZet leuke activiteiten organiseren voor jong en oud. Op veilige wijze in de vestigingen, maar. zo 01 nov 2020. Share this post.: DORDRECHT Margreet Weber ging op paddenstoelenjacht in De Elzen.
Hanneke Yoga Point.
Hanneke woonde zeven jaar in Thailand en Australie, volgde de Internationale Kundalini Yoga teacher training en gaf les in diverse studio's' in Sydney. Kundalini Yoga hielp haar te settelen in een nieuw land en de balans te vinden tussen werk/ prive/ gezin.
NAPRATEN: Sparta-FC Dordrecht 3-2 Rijnmond.
57 3-2 Royston Drenthe. Opstelling Sparta: Kortsmit; Saksela, Wuytens, Martis, Auassar, Drenthe; Harroui 82 Spierings, Breinburg 78 Dervisoglu, Duarte; Veldwijk, Rayhi. Opstelling FC Dordrecht: Janssen; Stankov 58 Schets, Breedijk, Montsma, Ormonde-Ottewil; Kok, Peijnenburg; Smith 74 Maletic, Mourgos, Zamouri 58 Haydary; Cijntje.
Yogaschool Het Yoga Centrum Kundalini Yogisan.
Het Yoga Centrum Kundalini. Joke Smit-erf 19. Tel: 078 6161979. Meer yogascholen in de buurt van DORDRECHT. Route 0.9 km. Azil Centrum voor Levenskunst. 3315 EL Dordrecht. Route 1 km. Yogapraktijk de drie stromen. Route 2.4 km. Coaching en Yoga.
Armand Mensingh, leraar Kundalini-yoga. Van de Graaf en Verwoerd.
Maar we stellen hem u voor in verband met een ander deel van zijn leven: yoga. Begonnen als puber met Kempo, een oosterse vechtsport, kwam hij in aanraking met oosterse spiritualiteit. Eenmaal begonnen met Hatha-yoga, de meer fysiek gerichte kant van yoga, ontwikkelde hij zich verder door tot een van de honderd Kundalini-yogaleraren in Nederland.
Zomersymfonie Dordrecht.net.
Dan gaat ook het gedichtenlaantje van dichteres Maria Vermijn open. Om 10.30 uur geeft Armand Mensingh een workshop Kundalini yoga in de vorm van een performance, een combi van lezing en yoga oefening. Vanaf 12.00 uur begint de hightea van Delicatento. Om 12.30 uur geeft dansstudio Joy2dance een dansdemonstratie met kinderen van diverse leeftijden, van kleuterdans tot streetdance. Die zaterdag zijn er diverse workshops. Vanaf 13.00 uur geeft Jasper Bakker de workshop bouwen met hout, dit in samenwerking met Scouting Dordrecht.

Contacteer ons