kasteel duurstede wijk bij duurstede
Home Wijk bij Duurstede Luchtfoto Kasteel Duurstede 3.
Kasteel Duurstede is een middeleeuws kasteel in de stad Wijk bij Duurstede De geschiedenis van het kasteel gaat terug tot de vroege 13e eeuw toen de graaf van Bentheim een versterkt huis, gelegen nabij de plek waar vroeger Dorestad lag, in leen gaf aan het geslacht van Abcoude.
kakifruit
Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede.
De Fransen verwoestten in 1672 de binnenstad van Wijk bij Duurstede, maar lieten het verlaten kasteel ongemoeid. Toen de Fransen weg waren, gebruikte de bevolking de stenen van het kasteel om hun woninngen te herbouwen. In 1852 kreeg de stad Wijk bij Duurstede de ruïne in eigendom en werd er een stadspark omheen aangelegd.
gootsteen ontstoppen amsterdam
Feesten op Kasteel Duurstede VVV NL.
Kasteel Duurstede kan in samenwerking met kasteelfeesten verschillende feesten organiseren. Kasteel Duurstede heeft jarenlange ervaring met het samenstellen van veelzijdige programmas verzorgd door professionals. Het kasteel is een van de officiële trouwlocaties in Wijk bij Duurstede. Rondleidingen in het kasteel zijn mogelijk voor groepen op afspraak met de VVV.
Nieuwe zoektocht bij Kasteel Duurstede naar door roofvogel verloren trouwringen Utrecht AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Pijlen. Play. Play. Play. AD
Bruidegom duikt zelf mee naar verloren trouwringen Wijk bij Duurstede. 13 augustus De bruidegom van het echtpaar uit Alphen aan den Rijn dat donderdag op een nogal ongelukkige manier de trouwringen kwijtraakte, gaat volgende week zelf meeduiken in de slotgracht van kasteel Duurstede om de ringen terug te vinden.
Kasteel Duurstede Trouwlocatie Utrecht Tweemetervijf fotografie.
Kasteel Duurstede in het schattige Wijk bij Duurstede is werkelijk een unieke trouwlocatie in de regio Utrecht. Gelegen op een eigen eiland, midden in het groen en aan de rand van het dorp heerst er rust en heb je veel privacy tijdens jullie trouwdag.
Wijk bij Duurstede OnzeSteden.nl.
Natuur en parken in Wijk bij Duurstede. Het Kasteelpark in Wijk bij Duurstede. Als je van de natuur houdt kun je je ook vermaken in Wijk bij Duurstede. Je kunt lekker in het park lopen rondom kasteel Duurstede, met aanliggend stadspark.
Kasteel Duurstede Feestlocatie in Wijk bij Duurstede Puur Feesten.
Feestlocaties Kasteel Duurstede. Kasteel Duurstede beschikt over 2 resterende torens, de Bourgondische toren en Donjon toren. In deze torens bevinden zich enkele middeleeuwse zalen, deze romantische zalen zijn zeer geschikt voor een romantische of nostalgische bedrijfsfeest. De meerdere verdiepingen, de ruime binnenplaats en het overdekte prieel bieden unieke mogelijkheden om een waar spektakel te maken van uw feest. Type locatie: Bos en platteland. Plaats: Wijk bij Duurstede.
Bruidsfotografie Wijk bij Duurstede in Kasteel Duurstede De beste trouwfotograaf van Nederland 2016/2017De beste trouwfotograaf van Nederland 2016/2017.
Ook binnen de kasteelmuren hebben we fotos gemaakt, al was dit maar heel kort want de regen viel met bakken uit de lucht! Nadat we geschuild hadden in het kasteel en het weer even droog was zijn we opnieuw eropuit gegaan en vertrokken richting het oude centrum van Wijk bij Duurstede.
Trouwen bij Kasteel Wijk bij Duurstede Special Edition Photography.
Dit stel heeft gekozen voor een wel heel bijzondere trouwlocatie, namelijk Kasteel Wijk bij Duurstede. Het is een van de oudste kastelen in Nederland, bestaande uit twee kasteel torens. De rest van het oorspronkelijke kasteel is veranderd in een prachtige ruïne.
Kasteel Duurstede dirkjankraan.com fotoblog.
Geplaatst door dirkjankraan op september 1, 2019 november 15, 2020 in Luchtfotografie. De Bourgondische toren en de Donjon van Kasteel Duurstede. Geplaatst door dirkjankraan op juni 1, 2019 november 15, 2020 in Luchtfotografie. Geplaatst door dirkjankraan op maart 24, 2019 november 15, 2020 in Luchtfotografie. Luchtkasteel in Wijk bij Duurstede.

Contacteer ons