kundalini yoga gent
yoga retraite belgie - voor het leven dat je past.
In contact met je ware natuur tijdens je Zielzicht Retraite: vanuit dat liefdevolle, krachtige en heldere Zelf zal je weer kunnen dealen met alles wat op je pad verschijnt. Deze retraite is geschikt voor mensen mét en zonder ervaring op het gebied van retraites of meditatie. De retraite biedt. Persoonlijk onderzoek naar themas die leven, rust en ruimte in de stille natuur en de mogelijkheid voor het deelnemen aan stilte en geleide meditaties, lichaamswerk, satsang, stiltemomenten, mindful samenzijn, muziek, mantra zingen, dans, opstellingenwerk, ruimte om elkaar te ontmoeten, te delen, te lachen, lekker eten, kamp of haardvuur, wandelen, schrijven, lezen, persoonlijk onderzoek, alleen of samen. En bovenal niks moeten maar vooral rust en ruimte en een fijne tijd voor jezelf. Tijd voor jezelf om de balans op te maken, te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar innerlijke rust en balans. Deze retraite is een uitnodiging om speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf en je omgeving. Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor verdieping en spirituele groei.
GETEST: HANGMAT YOGA Cafecosmetique.
Na een yoga lifestyle initiatie van Goedele Leyssen besloot ik vorig jaar om alle soorten yoga te proberen. Het was me duidelijk dat yoga het perfecte middel is om stress los te laten en je lichaam soepel te houden. Maar er zijn zoveel verschillende soorten, dat het even uitzoeken is welke best bij je past. De Kundalini yoga die ik bij Goedele probeerde had zijn effect. Verder Winkelen
Body Atelier Be fit Be free Be love.
David Swenson ashtanga yoga Robert, Boustany pralaya yoga, Magnus Ringberg vinyasa yoga, Kathryn Budig vinyasa yoga, Barbra Noh anusara yoga, Jayendra Hanley anusara yoga, BJ Galvan anusara yoga, Bridget Woods Kramer anusara yoga, Marc St.Pierre hatha yoga, Marc Holzman hatha yoga, Tara Judelle embodied flow yoga.
Goedele Leyssen.
Ik ben al het trainingsmateriaal nog aan het uploaden op het platform en er is nog een heleboel ander technisch gedoe dat veel meer tijd in beslag neemt dan ik dacht maar als je op de hoogte wilt blijven vanaf wanneer je kunt inschrijven, stuur me dan zeker een mailtje! Ik ben Goedele Leyssen, spreker, yoga en meditatie-trainer, auteur van Boost, Balans, MoodFood en De Wellness Formule, holistisch nutritionist en anti-burnout coach bij The OKAN Journey een holistisch online coaching systeem voor high performing professionals.
Home Yoga Viapura Yogastudio te Westerlo.
Sinds haar 16 jaar is yoga haar passie, de voorbije 20 jaar verdiepte ze zich in verschillende vormen van yoga hatha yoga, vinyasa yoga, yin yoga, ashtanga yoga, kundalini yoga en tibetaanse yoga, tao tao van de vrouw en meditatie mindfulness en sjamanisme.
Strek je horizon en je lichaam met de nieuwe cursus Yoga De Schoonheidsschool.
Dat beamen onze docentes en yoga-experten Iris Van den Bulcke en Nancy De Smet. De lessen hebben een heel praktische invalshoek. Je ondervindt aan den lijve hoe krachtig de uitwerking van yoga is. Je proeft van verschillende yoga-soorten zoals Hatha, Kundalini en Yin Yoga.
Janaayoga.be Home.
I am Janaa, an experienced Yoga teacher, specialised in Kundalini Yoga for adults and children. Kundalini yoga is the most effective way to make a real change. Kundalini finds the enlightment that everybody is looking for. It's' a quick way to create a deep bond between Mind, Body and Soul.
BELGISCHE KUNDALINI YOGA FEDERATIE VZW 0842.945.143 Brussel 1180.
Bekijk alle officiële publicaties van BELGISCHE KUNDALINI YOGA FEDERATIE in het Staatsblad. Met een Finance of Business Login consulteert u de RSZ-gegevens. Consulteer RSZ-gegevens van BELGISCHE KUNDALINI YOGA FEDERATIE. Enkel voor ingelogde gebruikers. Lees artikels over BELGISCHE KUNDALINI YOGA FEDERATIE in Trends Magazine.
Lesgevers vossem sport.
Charlotte, moeder van vier kinderen, vindt dat kundalini yoga ook de gebruiksaanwijzing van het lichaam en de yoga van bewustzijn genoemd een perfecte steun is om fysisch in vorm te blijven of komen en rust te vinden in een druk leven.
Yoga By Julz ByBillie.
We create stylish yoga wear that inspires you to head to a yoga class or just take a moment for yourself. Even if you dont believe in the spiritual side of life or have no desire to discover your seven chakras, yoga is the perfect way to spend time on yourself.
Kundalini Yoga: Schedules.
EN FR NL. Info voor leraren. Kundalini Yoga in België. Terug naar alle provincies. Maandag 930: 1100: / Dinsdag 1700: 1830.: Oudescheldestraat 16, 9000 Gent Yoga On Call. Ineke Van Nieuwenhove Tel: 0479 55 09 46 E-mail.: Woensdag 0900: 1030.:

Contacteer ons